Om oss

AKS Arbeid AS - AKS Kompetanse AS

Arbeid er målet! For å lykkes tar vi utgangspunkt i den enkeltes ressurser og næringslivets behov for arbeidskraft.

AKS-selskapene er lokalisert i Egersund, og betjener i all hovedsak innbyggere fra Dalane og omkringliggende kommuner. AKS Arbeid AS og AKS Kompetanse AS er eid av de fire kommunene i Dalane. AKS Arbeid AS og AKS Kompetanse AS ble stiftet i 2021 og springer ut fra det tidligere Uninorkonsernet og det avviklede selskapet Arbeidskompetanse og Service AS (AKS).

Fra september 2021 fortsetter en lang "historie" innen arbeidsinkludering med to selskaper - AKS Arbeid AS og AKS Kompetanse AS. Vi "lever under samme tak" og har ansatte som er svært motiverte for å kunne gi støtte og veiledning til personer som ikke er i arbeid eller utdanning, eller som har behov for støtte til å beholde arbeid. Sammen vil vi jobbe for at den enkelte skal finne sitt "gull" og dyrke frem sine talenter, med mål om å få, eller beholde arbeid, eller starte på utdanning. Begge selskapene jobber tett med lokalt og regionalt næringsliv for å finne muligheter for god match mellom behov for arbeidskraft hos arbeidsgivere og kompetanse og potensial hos jobbsøkere.

Vi har tro på fremtiden, og at vi også i fortsettelsen skal kunne bidra til å være gode støttespillere for jobbsøkere, samtidig som vi øsker å være en ressurs som server lokalt næringsliv både ved rekrutteringsbehov, men også ved å kunne tilby kurs og coaching eller støtte i utfordrende sykefraværssaker.

Våre verdier

Ordet RAUST sammenfatter våre verdier, som skal danne en "grunnmur" for alt vårt arbeid:

  • Respekt
  • Ansvar
  • Utvikling
  • Samarbeid
  • Trivsel

Våre ansatte har bred faglig kompetanse og  god kjennskap til næringslivet i det sørlige Rogaland.

Vi har skriftlige samarbeidsavtaler med nær 300 virksomheter i Rogaland, som innebærer en intensjon om samarbeid omkring rekruttering.

Vi har ulike tilbud til nærmere 100  personer til enhver tid. Dette er personer som ønsker støtte for å få eller beholde arbeid.

I tillegg tilbyr vi skreddersydde kurstilbud og tjenester til virksomheter, blant annet Et arbeidsliv i balanse, Relasjonsledelse og teambygging og Ekspertbistand

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.