Karriereveiledning

- Hvem er du og hva vil du?

AKS har kunnskap og kompetanse om mennesker og arbeidsliv. Vi ønsker å bidra til at solskinnshistorier skapes, ved at andre lykkes sammen med oss - både enkeltmennesker og bedrifter.

For å lykkes må mål settes, valg både tas og gjennomføres. Våre ansatte er nøytrale og profesjonelle veiledere med lang erfaring. Vårt mål er å bidra til personlig utvikling og en meningsfull hverdag på skole og jobb. Våre veiledere har spisskompetanse innen karriereveiledning og yrkesveivalg, samt solid kunnskap om krav til og innhold i ulike yrker. Gjennom individuelle og bevisste valg kan du oppleve å «havne på rett hylle».

Dine ressurser og dine muligheter er vårt fokus! Det handler om ditt liv og din framtid. Veivalg kan være utfordrende og vanskelige å ta. Det kan virke overveldende å skulle ta valg omkring fremtidig yrkesvei, og det kan oppleves godt å få støtte i prosessen. Våre ansatte har kompetanse og erfaring med kartlegging og yrkesveiledning. Vi er en nøytral part som kan gi støtte og råd knyttet til bevisste veivalg i livet og de grep som må gjennomføres for å nå mål. Det kan være en verdifull investering å ta gode utdannings- og yrkesveivalg. Vårt mål er at du skal få bruke dine ressurser i et arbeid hvor du utvikler deg og trives. For å lykkes er det viktig å få klarhet i hvem du er og hva du vil. Ved å utforske dine interesser, evner, egenskaper, personlighet og verdier, og få et bevisst forhold til disse blir valgene bedre og motivasjonen for å gjennomføre kan bli tydeligere for deg. Vårt erfaringsgrunnlag er bygget over mange år med å støtte ungdom på vei ut i arbeid og voksne med behov for å nyorientere seg i forhold til arbeid.

Ønsker du å vite mer om mulighetene omkring karriereveiledning kan du ringe oss på 51 46 48 00, eller sende oss en e-post: bentehh@aks-as.no

Foto av Bente H. Hovland

Bente H. Hovland

Fagleder

AKS Arbeid AS

AKS Kompetanse AS

47467470

bentehh@aks-as.no

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.